Untitled 1

Te Koop: 2 slaapkamer woning gelegen te Bottelier

Jan Thiel

Naf 349.000 kk

Te huur en te koop ruime 2 slaapkamer woning gelegen te Bottelier
Het rustieke Toscane resort is gelegen in de centrale en veilige wijk Bottelier. Circa 2 km vanaf Jan Thiel Beach, 1 km vanaf Mambo Beach en 2 km vanaf Willemstad. Het betreft een kleinschalig resort met 34 vrijstaande woningen van uiteenlopende omvang.

De woning
De woning heeft een hoog plafond wat voor een ruimtelijk effect zorgt en tegelijkertijd een aangename temperatuur geeft in de woning. De living is verbonden met een nette, open keuken die o.a. is voorzien van een ingebouwd gasfornuis, een afzuigkap en een gootsteen. De totale woonoppervlakte betreft circa 95 m².

Er zijn twee slaapkamers, welke beiden zijn voorzien van airconditioning. De slaapkamers delen een ruime badkamer.
Door het gehele huis zijn 220 v. stopcontacten aanwezig.

Privé tuin
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een nette betegelde, onderhoudsvriendelijke tuin die volledig omheind is, wat zorgt voor optimale privacy van de bewoners.

Het Resort
Via de automatische gate rijdt u het volledig ommuurde resort binnen. Al snel valt op dat het heerlijk rustig is en dat de woningen een frisse en moderne uitstraling hebben. Op circa 50 meter afstand van de woning is tevens een ruim, gezamenlijk en vrij nieuw gebouwd zwembad aanwezig dat u, indien behoeftig, verkoeling zal verschaffen.

Prijs
Huurprijs Naf 2100,-- per maand. Bij deze prijs is de resort fee inbegrepen.
Koopprijs NAF 349.000 kosten koper

Al met al een heerlijke woning op een fijne plek voor een plezierige prijs. Wij nodigen u dan ook van harte uit om de woning met ons te komen bekijken.

Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag: