Untitled 1

Te Koop: UNIEKE KANS VOOR DROOMPROJECT

Montana

Naf 330.000 kk

Groot formaat eigendomsterrein met veel mogelijkheden
Op het prachtige Caribische eiland Curacao
Bestemming landelijk woongebied
Prachtig uitzicht op o.a. Tafelberg Curacao
Rustig gelegen met veel privacy
Binnen 7-15 minuten van de stad, Barbara Beach, Jan Thiel & St. Joris
Hoog gelegen, perfect op de wind (Oostpassaat)
Eigendomsgrond splitsbaar in 2 kavels
Recht van bebouwing 1 hoofdverblijf + 3 appartementen
Setting terrein
Na binnenkomst over de 30 meter lange entree loopt het terrein langzaam op en is het zuidelijke gedeelte van het land begroeid met lage en hogere bomen, waardoor er daar veel schaduw is. Daar is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een natural pool te creeren, waaromheen bijvoorbeeld tiny houses kunnen worden geplaatst voor de verhuur. Als je dan doorloopt richting het noordelijke deel van het terrein, dan merk je dat dit gedeelte ongeveer 7 meter hoger ligt, waardoor het de fantasie prikkelt om er het hoofdverblijf op te bouwen vanwege het prachtige uitzicht op de befaamde Tafelberg en het Oostelijke deel van Curacao. Het terrein ligt uitermate goed op de wind en het uitzicht vanaf het hoofdverblijf zal met de zon in de rug aan het einde van dag heerlijk aanvoelen.

Mogelijke droomplannen voor Yoga Retreat, Eco Lodge of Farm
Het stuk land leent zich uitermate goed om er een (yoga)retreat of eco farm te beginnen, vanwege de rustige omgeving en vruchtbare grond. Het terrein ligt glooiend en heeft een lange mooie entree van 5 meter breed, waarlangs het mogelijk is een prachtige bomenrij te planten, zodat je bij binnenkomst meteen omarmt wordt door de natuur.

Zeer aantrekkelijk als investering
Een terrein met een dergelijk formaat aan de gewilde oostelijke zijde van het eiland betreft meestal huurgrond, maar hier gaat het om eigendomsgrond met recht van dubbele bebouwing. Er mag dus 1 hoofdverblijf en er mogen 3 appartementen op het gehele terrein gebouwd worden. De officiele stukken van ROP zijn beschikbaar.

Rustig gelegen maar toch dichtbij stranden, de stad en outdoor activiteiten
Het bruisende Pietermaai in de stad ligt op nog geen 12km afstand, Jan Thiel op nog geen 10km en Barbara Beach op slechts 6,5km. Voor de wind-, golf- en kitesurfers, mountain bikers en natuurliefhebber ligt het bovendien op slechts 7km van de St. Jorisbaai.

Vruchtbare grond met veel boeren in de omgeving
Op het terrein is veel groente en fruit verbouwd. De aarde is er zeer vruchtbaar en het terrein is dus ook zeer geschikt voor het planten van fruitbomen en telen van diverse groenten.

Water & Electra
Er is een dubbele nis aanwezig, dubbel i.v.m. mogelijkheid splitsen terrein, de aansluitingen voor water en elektra dienen te worden aangevraagd door de nieuwe eigenaar.

Waterput | Deepwell
Er bestaat de mogelijkheid een put te slaan op het terrein, omdat er genoeg zoet water ondergronds aanwezig is. Nabij gelegen terreinen hebben allen een waterput en vanwege de landelijke setting is er genoeg ondergronds water aanwezig.

Voor wie?
Door de verschillende mogelijkheden die de grond met zich meebrengt is deze kavel bij uitstek perfect voor mensen die willen investeren en die de stap willen nemen en hun droomproject willen starten in de rustige omgeving van het oostelijke deel van Curacao, zonder ver te hoeven rijden voor boodschappen of een leuk uitje in de stad.

Vragen of een bezichtiging?

Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag: