Menu

Verkoop Woningen
Verhuur Woningen
Verkoop Kavels
Curacao
About Us
Contact

Uw woning/bedrijfspand verkopen of verhuren?
Koop en verkoopvoorwaarden.

Contact

Feeling Home Curaçao
Curaçao
Telefoon: 005999-5281716
Telefoon: 005999-5231262
Kamer van Koophandel: 142705

Email: info@feelinghomecuracao.com
Facebook: Feeling Home Curacao Real Estate
Twitter: Feeling Home Curacao Real Estate

Te Koop: Appartement op resort met drie zwembaden.

Appartement op Curinjo

Naf 275.000 kk

Leuk Appartement op Resort met Zwembad in Bottelier te Koop. Bottelier is zeer centraal gelegen tussen Jan Thiel en Willemstad het is toegankelijk zonder gebruik te maken van de Caracasbaaiweg.

Door deze locatie is is Bottelier een van de populairste woonwijken van Curacao. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en horeca. De supermarkt is nog geen 2 minuten rijden. Mambo Boulevard met de bekende beachclubs is circa 5 minuten rijden. Jan Thiel beach en de Caracasbaai zijn circa 10 minuten rijden. Willemstad is circa 5 minuten rijden.


Curinjo Apartments is een gezellig resort met diverse studio’s, 1- en 2 slaapkamerappartementen. Het resort beschikt over maar liefst 3 zwembaden, een ruim zonneterras en een tropische tuin. Het resort is verder uitgerust met een gratis wifi verbinding. Het resort is geliefd bij zowel de korte-, middel-, en lange termijn huurders. Dit maakt dit appartement ook interessant voor investeerders.


Het appartement, gelegen op de begane grond, is ruim opgezet met een oppervlakte van 70m2. H et appartement heeft een ruime overdekte porch aan de voorzijde. Doordat dit appartement gelegen is aan de buitenkant van het resort is er veel privacy en is er extra buitenruimte.


De entree geeft toegang tot de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een wasbak en een fornuis op gas. De master bedroom is voorzien van airco en heeft een en-suite badkamer. Deze badkamer is ingericht met een douche, toilet en wastafel. De 2e slaapkamer is eveneens voorzien van airco en heeft een en-suite badkamer.


Het appartement is voorzien van horren en siertralies. Elk appartement heeft parkeerplaatsen op eigen terrein. Het toegangshek naar het resort is automatisch.


De resortfee bedraagt slechts ANG 75,- per maand, de VVE kosten bedragen eveneens ANG 75,- per maand.


Summary:

Price: Naf 275.000, Sleepingrooms: 2, Bathrooms: 2, Plot Area: n/a, Living Area: 70 m2, Floors: 1, Roof: Eternit, Swimmingpool: Commonly, Deepwell: Yes, Objectnumber: #J0021

Object Informatie

 Vraagprijs:  275.000
 Wijk:  Bottelier
 Kamers:  3
 Slaapkamers:  2
 Badkamers:  2
 Perceeloppervlakte:  Nvt
 Woonoppervlakte:  70 m2
 Aangeboden sinds:  11-9-2017
 Status:  Beschikbaar
 Aanvaarding:  In overleg
 Soort huis:  Appartement
 Soort bouw:  Nvt
 Bouwjaar:  Nvt
 Soort dak:  Ethaniet
 Woonlagen:  1
 Deepwell:  Ja
 Zwembad:  Gezamenlijk
 Objectnummer:  #J0021

klik op de foto's om te vergroten