Untitled 1

Te Koop: Ruime Woning in Sorsaka

Sorsaka

Naf 795.000 kk

Ruime Villa met Zwembad in Sorsaka te Koop. Sorsaka is zeer centraal gelegen tussen Jan Thiel en Willemstad het is toegankelijk zonder gebruik te maken van de Caracasbaaiweg. Het is een zeer rustige wijk. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en horeca. De supermarkt is nog geen 5 minuten rijden. Mambo Boulevard met de bekende beachclubs is circa 10 minuten rijden. Jan Thiel Beach en de Caracasbaai zijn circa 10 minuten rijden. Willemstad is circa 5 minuten rijden.


Woning


Via de entree van de woning komt u in de ruime woonkamer met een luxueuze uitgeruste open keuken met kookeiland. De keuken is voorzien van diverse apparatuur. Verder zijn er in de woning 3 slaapkamers aanwezig, alle voorzien van airco’s. Daarnaast zijn er nog 2 badkamers met een warmwatervoorziening.


De tuin is volledig ommuurd en biedt u de toegang middels een elektrisch hek. In de tuin vindt u tevens is een prachtig zwembad met zonneterras en een overdekte porch met palapa. Bij de woning is er een dubbele garage met elektrische deur. De ruime tuin is een plek waar u heerlijk kunt zitten en genieten!


Achterin de tuin is er nog een separaat appartement met een eigen grote porch en zicht op het zwembad.

Summary:


Price: Naf 795.000, Sleepingrooms: 3, Bathrooms: 2, Plot Area: nvt m2, Living Area: 305 m2,
Floors: 1, Roof: Eternit, Swimmingpool: No, Deepwell: Yes, Objectnumber: #J033


Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag: