Untitled 1

Te Koop: Woning met jacuzzi op Westpunt

Westpunt

Naf 425.000 kk

Woning met Jacuzzi op Westpunt te Koop. Deze woning is gelegen op loopafstand van het strand Playa Kalki. Het centrum van Willemstad is circa 45 minuten rijden.
Aan de achterzijde is over de hele breedte van de woning een overdekte porch met vijver. Aan de voor- en zijkant van de woning zijn ook overdekte terrassen.
De woning heeft een woonkamer met hoog plafond en een semi open keuken met dubbele spoelbak, spoelkraan en een 5 pits gasplaat.
Naast de keuken bevindt zich ruime berging met wasmachine aansluiting.
De woning heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. De master bedroom heeft, airco en een walk inn closet en en-suite badkamer. De overige 2 slaapkamers delen een badkamer.
Deze slaapkamers zijn voorzien van een ventilator en kastenwand.
De woning is voorzien van 220/110v aansluitingen en is uitgerust met een generator.
De enorme tropische tuin is prachtig ingericht met diverse zitjes. Er een overdekte jacuzzi met eromheen een hardhouten dek.
Er staan 2 zeecontainers in de tuin die om te bouwen zijn een naar gastenverblijf. Achter de containers bevindt zich een kas.
De achterporch is betrokken bij de tuin en hier bevindt zich een trap naar het dakterras. Het dakterras bestaat uit 2 verdiepingen heeft een prachtig uitzicht op zee.
Parkeren kan op eigen terrein onder de ruime carpoort. Er is een handmatig toegangshek

In de tuin staan diverse tanks om regenwater op te vangen. Dit is ideaal om de tuin mee te bewateren. Verder is er vanaf de beerput een pomp om de tuin te bewateren.
Op het dak zijn converter zonnepanelen geplaatst.

De woning ligt op een ruim kavel van circa 1040m2 erpachtgrond.

Summary:

Price: Naf 425.000, Sleepingrooms: 3, Bathrooms: 2, Plot Area: 1040, Living Area: n/a, Floors: 2, Roof: Eternit, Swimmingpool: No, Deepwell: No, Objectnumber: #J0006


Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag: