Untitled 1

Te Huur: Gemeubileerd Appartement in Cas Grandi

Cas Crandi

Naf 1.250 p/m

Gemeubileerd Appartement in Cas Grandi te Huur met Zwembad. De wijk Cas Grandi is gelegen op een heuvel aan de rand van het Spaanse water wat een schitterend uitzicht op het water en een frisse wind met zich mee brengt.
Tevens is er een prachtig uitzicht op de Tafelberg. In de omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van mini malls, winkels, restaurants en benzinestations.
Bekende stranden zoals Caracasbaai en Jan Thiel Beach zijn in de nabije omgeving te vinden. Mambo boulevard is circa 15 minuten rijden.
Het centrum van Willemstad in eveneens ongeveer 15 minuten rijden.


Resort


Het appartement is gelegen op de verdieping in een complex met meerdere appartementen. Er is een gezamenlijk zwembad met pooldeck aanwezig. Dit terrein is volledig omsloten en heeft een automatische inrijpoort. Tevens is er een inlooppoort. Parkeren kan op eigen terrein. Er is een gezamenlijke wasruimte aanwezig.


Appartement


Het appartement is gelegen op de begane grond. Er is een frisse bries en een prachtig uitzicht op de tafelberg. De overdekte porch is voorzien van een hekwerk.
Vanaf de porch is er toegang tot de woonkamer met open keuken. De woonkamer is ruim en volledig ingericht. De keuken is voorzien van alle apparatuur en servies.


Het appartement is ruim opgezet met 2 slaapkamers en 1 badkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van airco en hebben een ingebouwde kastruimte. De badkamer is ingericht met een douche, toilet en wastafel.
De badkamer is door middel van een heater voorzien van warm water.


Huurprijs ANG 1.450,- per maand, exclusief aqualectra, inclusief TDS, wifi en gas


Borgsom: 1 maand huur


Electra: Pagatinu (prepaid)


Huisdieren niet toegestaan


Beschikbaar per direct
Summary:


Price: Naf 1450, Sleepingrooms: 2, Bathrooms: 1, Plot Area: --- m2, Living Area: --- m2,
Floors: 1, Roof: Eternit, Swimmingpool: Commonly, Deepwell: n/a, Objectnumber: #J052


Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag: