Untitled 1

Te Huur: luxe 3 slaapkamer appartement gelegen te Brakkeput Abou

Brakkeput

Naf 2.950 p/m

Te huur luxe 3 slaapkamer appartement gelegen te Brakkeput Abou

Brakkeput Abou ligt centraal ten opzichte van Jan Thiel en Willemstad. Jan Thiel Beach is binnen 5 minuten bereikbaar en Willemstad en Salina in 10 minuten. Brakkeput is een voormalige plantage dichtbij het Spaanse Water en ligt hoog en goed op de wind.

Het appartement:
Het ruime, lichte appartement maakt deel uit van een kleinschalig complex met gezamenlijk zwembad en tropische tuin met karpervijver, welke direct naast de woning is gelegen. Het appartement beschikt over een ruime afgeschermde porch met veel privacy en zicht op de tropische tuin. Het geheel is luxe uitgevoerd met een nieuwe moderne keuken en is direct verbonden met de ruime, lichte woonkamer. Verder beschikt het appartement over drie ruime slaapkamers, waarvan de master bedroom een eigen badkamer heeft. De overige twee slaapkamers delen een badkamer. Alle slaapkamers beschikken over een converter airconditioning. Het geheel ligt uitstekend op de wind. Het appartement beschikt over een eigen garage met elektrische deur. De totale woonoppervlakte betreft circa 120 m².
Door het gehele huis zijn 220 v. stopcontacten aanwezig.

Het is mogelijk om dit luxe appartement gemeubileerd of ongemeubileerd te huren.

Prijs
Naf 3.150,-- per maand indien gemeubileerd opgeleverd.
Naf 2.950,-- per maand indien ongemeubileerd opgeleverd.

Al met al een fantastische woning op een heerlijk resort, gelegen op korte afstand van alle voorzieningen. Wij nodigen u dan ook van harte uit om de woning met ons te komen bekijken.

Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag: