Untitled 1

Te Huur: Luxe, nieuw 2 slaapkamer appartement gelegen in Vista Royal

Jan Thiel

Naf 2.450 p/m

Luxe, nieuw 2 slaapkamer appartement gelegen in Vista Royal op 5 minuten loopafstand naar Jan Thiel Beach

Vista Royal is de meest populaire woonwijk van Curacao, gelegen direct aan het bekende Jan Thiel Beach met haar beachclubs, restaurants en sportfaciliteiten. Naast de gezellige winkels vindt u hier ook een supermarkt, een gym en een uitgebreide spa faciliteit. De eigen veiligheidsvoorziening Jan Thiel Security zorgt ervoor dat u veilig woont.

Het appartement
Dit aantrekkelijke, gemeubileerde appartement beschikt over twee slaapkamers met airconditioning, een ruime, verzorgde badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en toilet en een moderne keuken voorzien van diverse kookgemakken. Het is onlangs nieuw opgeleverd (2019). Tevens beschikt de woning over een overdekt terras en een tuin met zwembad dat gedeeld wordt met het naastgelegen appartement. Vanuit het terras en het zwembad kijkt u uit op zee.
.
De woonoppervlakte van de woning betreft circa 70 m² en circa 25 m² porch.

Door het gehele huis zijn 220 v. stopcontacten aanwezig. Tevens beschikt de woning over een alarmsysteem en een parkeerplaats op eigen, afgesloten terrein.

Dit appartement wordt geheel gemeubileerd opgeleverd en optioneel kan worden gekozen om wekelijkse schoonmaak en linnengoed bij te huren. In de huurprijs is wifi en water inbegrepen. Het appartement heeft een eigen meter voor het stroomverbruik.

Al met al een fantastische woning gelegen op een populaire locatie op korte loopafstand van diverse voorzieningen en het strand. Wij nodigen u dan ook van harte uit om de woning met ons te komen bekijken.

Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag: