Menu

Verkoop-objecten
Verhuur-objecten
Verkoop Kavels
About Us
Contact
Uw woning/bedrijfspand verkopen of verhuren?
Koop en verkoopvoorwaarden.

  Contact

  +(5999) 528 1716
  WhatsApp 005999 5281716
  info@feelinghomecuracao.com
  Facebook Feeling Home Curacao
  Twitter Feeling Home Curacao

  Kamer van Koophandel: 142705

Te Koop: Resort op Santa Rosa

Santa Rosa

Naf 9.000.000 kk

Resort met 30 Nieuwbouw Appartementen en Zwembad in Santa Rosa te Koop. Santa Rosa is een centraal gelegen wijk ten noord-oosten van Willemstad. Het is een populaire wijk door de ligging en de goede bereikbaarheid. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en horeca. In de nabije omgeving zijn de Struisvogelboerderij en de Aloefarm te vinden. Deze zijn populair bij toeristen. Op ongeveer 15 minuten is het natuurgebied van de Sint Jorisbaai gelegen. Dit gebied is erg populair bij watersporters en dan vooral om te Kite Surfen. Het centrum van Willemstad is circa 15 minuten rijden. Mambo Boulevard met alle bekende beachclubs is eveneens circa 15 minuten rijden. De stranden van de Caracasbaai en Jan Thiel zijn circa 20 minuten rijden.

Dit resort is een veelzijdig investeringobject wat zowel geschikt voor de korte- middellange en lange termijn verhuur!

Het resort is groot opgezet op een kavel van 10.828m2 eigendomsgrond. Er zijn op dit moment 5 appartementen complexen gebouwd en er is een vergunning voor een 6e complex. Op dit moment zijn het 60 nieuwbouwappartementen. Er kunnen nog 6 appartementen toegevoegd worden met de realisatie van het 6e complex. Elk complex bestaat uit 2 appartementen met 3 slaapkamers en 4 appartementen met 2 slaapkamers. De appartementen liggen op de begane grond en op de 1e verdieping.

De appartementen zijn om een ruim zwembad gelegen. De pool area heeft veel sfeer met meerdere palapa’s , tropische beplanting en een grasgazon. Er is een toiletruimte aan het zwembad. Hier is tevens de mogelijkheid een bar te creeren. Het resort is volledig ommuurd en heeft een automatische inrijpoort. Er zijn veel parkeerplekken op eigen terrein.
Er is gebruik gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen. Het afwerkingsniveau is hoog. Voor alle deuren en ramen is gebruik gemaakt van aluminium kozijnen.

De complexen bestaan uit 2 en 3 slaapkamer appartementen. De appartementen op de begane grond hebben een ruime overdekte porch en de appartementen op de verdieping een ruim terras.

Alle appartementen hebben een moderne open keuken. De keukens zijn ingericht met een dubbele spoelbak, elektrisch fornuis, afzuigkap, vaatwasser (whirpool), en een koelkast. De keuken is door middel van een bar verbonden met de woonkamer. De woonkamer is doormiddel van schuifdeuren verbonden met een ruime porch of terras.

Alle kamers zijn voorzien van airco’s. De masterbedrooms zijn ruim en hebben een en-suite badkamer. Bij de 3 slaapkamer appartementen delen de overige 2 kamers een badkamer. Bij de 2 slaapkamers appartementen heeft de gastenkamer tevens een en-suite badkamer.

Alle appartementen hebben een ruime berging met wasmachineaansluiting en hier hangt tevens de boiler voor warm water.


Object Informatie

 Vraagprijs:  9.000.000
 Wijk:  Santa Rosa
 Kamers:  11
 Slaapkamers:  10
 Badkamers:  6
 Perceeloppervlakte:  10828 m2
 Woonoppervlakte:  --- m2
 Status:  Beschikbaar
 Aanvaarding:  In Overleg
 Soort object:  Resort
 Soort bouw:  ---
 Bouwjaar:  ---
 Soort dak:  Eternit
 Woonlagen:  2
 Zwembad:  Ja
 Deepwell:  Ja
 Objectnummer:  J056
 

Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag:

Hypotheekrente vanaf 4,8%
100% financiering mogelijk!

Voor meer informatie...

        

klik op de foto,s om te vergroten