Menu

Verkoop-objecten
Verhuur-objecten
Verkoop Kavels
About Us
Contact
Uw woning/bedrijfspand verkopen of verhuren?
Koop en verkoopvoorwaarden.

  Contact

  +(5999) 528 1716
  WhatsApp 005999 5281716
  info@feelinghomecuracao.com
  Facebook Feeling Home Curacao
  Twitter Feeling Home Curacao

  Kamer van Koophandel: 142705

Te Koop: Ruime Woning op Green Leaf resort

Abrahamsz

Naf 250.000 kk

Ruime Woning op Green Leaf Village te Koop. De woning is gelegen in de buurt Abrahamsz. Deze buurt is centraal gelegen ten oosten van Willemstad. De wijk is goed te bereiken via onder andere De weg naar Santa Catharina. In de buurt zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van een Hypermarket, mini malls en restaurants. Verder zijn de Ostrich- en Aloe Farm nog geen 5 minuten rijden. Het natuurgebied van de Sint Jorisbaai is eveneens circa 5 minuten rijden. Het centrum van Willemstad is circa 15 minuten rijden.

Resort
De woning is gelegen op een rustig resort met allemaal hardhouten woningen in dezelfde Scandinavische stijl. Het resort is volledig ommuurd en heeft een automatische inrijpoort. De hoofdweg is netjes aangelegd en daar zijn diverse woningen aan gelegen. Het resort beschikt over een ruim gezamenlijk zwembad met meerdere ligbedjes.

Woning
Deze woning is gelegen op een ruim kavel van 294m2 eigendomsgrond. De tuin is voor een groot gedeelte bestraat en voor de rest tropisch aangelegd. Er is een overdekte patio en verder zijn meerdere overdekte terrassen aanwezig. Er is voldoende parkeerruimte aanwezig. Er is ene deepwell aanwezig. De woning heeft een sfeervolle ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van een Airco. De keuken is ingericht met een fornuis met oven. Op de begane grond is bevindt zich 1 slaapkamer met airco en een en-suite badkamer.

Een sfeervolle trap geeft toegang tot de verdieping. Op de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers die 1 moderne badkamer delen. Beide slaapkamers zijn voorzien van airco. Op de vedieping is een ruim balkon met uitzicht op het resort.


Object Informatie

 Vraagprijs:  250.000
 Wijk:  Abrahamsz
 Kamers:  4
 Slaapkamers:  3
 Badkamers:  2
 Perceeloppervlakte:  294 m2
 Woonoppervlakte:  130 m2
 Status:  Beschikbaar
 Aanvaarding:  In Overleg
 Soort object:  Woning
 Soort bouw:  ---
 Bouwjaar:  ---
 Soort dak:  Eternit
 Woonlagen:  2
 Zwembad:  Nee
 Deepwell:  Nee
 Objectnummer:  J152
 

Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag:

Hypotheekrente vanaf 4,8%
100% financiering mogelijk!

Voor meer informatie...

        

klik op de foto,s om te vergroten