Menu

Verkoop-objecten
Verhuur-objecten
Verkoop Kavels
About Us
Contact
Uw woning/bedrijfspand verkopen of verhuren?
Koop en verkoopvoorwaarden.

  Contact

  +(5999) 528 1716
  WhatsApp 005999 5281716
  info@feelinghomecuracao.com
  Facebook Feeling Home Curacao
  Twitter Feeling Home Curacao

  Kamer van Koophandel: 142705

Te Koop: Ruime Woning met Zwembad te Koop in Groot Piscadera

Piscadera

Naf 695.000 kk

Ruime Woning met Zwembad te Koop in Groot Piscadera. Deze wijk is centraal gelegen en goed bereikbaar. De supermarkt van Centrum Piscadera is direct om de hoek te vinden. Deze omgeving is geliefd bij gezinnen met kinderen vanwege de aanwezigheid van goede Nederlandse scholen. Zowel het basis- als voortgezet onderwijs is hier te vinden.
Blauwbaai met een prachtig strand en restaurants is nog geen 5 minuten rijden. het strand van Kokomo slechts 10 minuten en de prachtige stranden van Westpunt zijn circa 20 minuten rijden. Het vliegveld Hato is circa 10 minuten rijden. Het centrum van Willemstad is eveneens ongeveer 10 minuten rijden.

Woning:
De woning is ruim van opzet met maar liefst 5 slaapkamers en 3 badkamers in de hoofdwoning. Aan de voorzijde van de woning bevind zich een enorme overdekte porch met veel privacy. Naast de porch is nog een houten terras aangelegd. Vanaf deze porch is een ruime entree naar de woonkamer. De woonkamer heeft een hoog plafond wat deze kamer een extra ruimtelijk effect geeft. Door middel van een bar is de woinkamer verbonden met een nieuwe L vormige keuken. Deze keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur zoals een vaatwasser, over, dubbele spoelbak, magnetron en een Amerikaanse koelkast. Vanuit de keuken is er een openslaande deur naar de tuin en het zwembad.
Aan een lange hal zijn meerdere slaapkamers gelegen. De eerste slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer beschikt over een walkinn closet en een moderne en-suite badkamer. Deze kamer is tevens voorzien van een airconditioner. De 2e en 3e slaapkamer beschikken over een inbouwkast, airco en plafondfan. Deze slaapkamers delen een moderne badkamer ingericht met een toilet, douche en wastafel.
Aan het eind van de hal bevindt zich een ruime extra kamer die geschikt is voor meerdere gebruiken. Het zou uitermate gecshikt zijn als 2e woonkamer omdat deze kamer door middel van schuifdeuren is verbonden met een 2e porch direct aan het zwembad. Deze ruime is split level en het verhoogde gedeelte is uitermate geschikt als kantoor of bar ruimte. Vanuit deze ruimte is er toegang tot de master bedroom. Deze is tevens ruim van opzet en beschikt over een airco. Verder heeft deze slaapkamer een en-suite badkamer. Via de master is de laatste slaapkamer te bereiken. Deze kamer is geschikt als baby kamer of als walkinn closet.

Appartement:
De woning beschikt over een zelfstandig appartement met eigen toegang vanaf de weg. Dit appartement heeft een enorme overdekte porch met veel privacy. Vanaf de porch is er toegang tot de woonkamer met open keuken. Deze keuken is ingericht met een fornuis en spoelbak. Verder beschikt dit appartement over een badkamer en slaapkamer met airco.

Tuin:
De woning is gelegen op een ruim hoekkavel van circa 1.000 m2 eigendomsgrond. Het terrein heeft een automatische inrijpoort en een inlooppoort. Aan de achterzijde van de woning is een zelfstandig appartement gelegen. Deze heeft een eigen inlooppoort. De tuin is volledig en tropisch aangelegd met een ruim zwembad. Er zijn diverse porches en zitjes met veel privacy. Tevens is er bij het zwembad een buitendouche gelegen.

Object Informatie

 Vraagprijs:  695.000
 Wijk:  Piscadera
 Kamers:  6
 Slaapkamers:  5
 Badkamers:  3
 Perceeloppervlakte:  1000 m2
 Woonoppervlakte:  350 m2
 Status:  Beschikbaar
 Aanvaarding:  In Overleg
 Soort object:  Woning
 Soort bouw:  ---
 Bouwjaar:  ---
 Soort dak:  Eternit
 Woonlagen:  1
 Zwembad:  Ja
 Deepwell:  Nvt
 Objectnummer:  J132
 

Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag:

Hypotheekrente vanaf 4,8%
100% financiering mogelijk!

Voor meer informatie...

        

klik op de foto,s om te vergroten