Menu

Verkoop-objecten
Verhuur-objecten
Verkoop Kavels
About Us
Contact
Uw woning/bedrijfspand verkopen of verhuren?
Koop en verkoopvoorwaarden.

  Contact

  +(5999) 528 1716
  WhatsApp 005999 5281716
  info@feelinghomecuracao.com
  Facebook Feeling Home Curacao
  Twitter Feeling Home Curacao

  Kamer van Koophandel: 142705

Te Koop: Heerlijke Tropenwoning in Willibrordus

St. Willibrordus

Naf 349.000 kk

Heerlijke Tropenwoning in Willibrordus te Koop. Willibrordus ligt aan de noordwestelijke kust van Curacao. Het is een prachtige omgeving, die wordt gekenmerkt door fraaie natuurlijke rotspartijen, baaien en lagunes. De hoge ligging nabij de kust brengt een heerlijke zeebries met zich mee. Coral Estate met restaurants als Karakter en Koraal is circa 5 minuten rijden. Het strand Porto Marie is circa 5 minuten rijden. Andere bekende stranden van Westpunt zijn circa 15 minuten rijden. Het centrum van Willemstad is eveneens circa 15 minuten rijden .

Woning De entree aan de voorporch geeft met sfeervolle shutterdeuren toegang tot een ruime woonkamer. De woonkamer heeft tevens openslaande deuren naar de overdekte porch aan de zijkant van de woning. De woonkamer heeft een open karakter is gelegen aan de eetkamer. Daaraan grenst een ruimte die toegang geeft tot de keuken. De keuken is aangebouwd op een nieuw aangelegde fundering. De woning heeft een ruime L- vormige keuken voorzien van inbouw oven en fornuis en spoelbak. Verder heeft de keuken een bar gedeelte. Vanuit de keuken is er toegang tot een overdekte achterporch. De achterporch loopt over de gehele achterkant en geeft dan toegang tot een overdekte zijporch. Met al deze porches is er altijd een plek om heerlijk buiten te zitten in de schaduw. Aan de achterzijde van de woning is een ruime opslag en een wasruimte gecre?erd. .

De woning is ruim opgezet met 4 slaapkamers en 2 badkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van de sfeervolle shutterramen. De masterbedroom is ruim van opzet met een inbouwkast en en-suite badkamer. Deze badkamer is ingericht met een toilet, wastafel en douche. De tweede slaapkamer is iets kleiner van opzet maar zeer geschikt als gastenkamer. De derde slaapkamer is ruim en bestaat uit 2 gedeeltes. Dit is een zeer sfeervolle kamer door 3 shutterramen en een prachtige lichtinval. De laatste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en op dit moment in gebruik als kantoor/bibliotheek. Deze kamers delen een badkamer. .

Tuin De woning is gelegen op een enorm kavel van meer dan 1000m2 erfpachtsgrond . Door de aanwezigheid van vele planten en tropische bomen is er een oase van rust gecre?erd. Er is tevens veel privacy. 220/110 aansluitingen aanwezig .

Koopprijs ANG 349.000,- k.k. aanvaarding in overleg

Object Informatie

 Vraagprijs:  349.000
 Wijk:  St. Willibrordus
 Kamers:  5
 Slaapkamers:  4
 Badkamers:  2
 Perceeloppervlakte:  1000 m2
 Woonoppervlakte:  220 m2
 Status:  Beschikbaar
 Aanvaarding:  In Overleg
 Soort object:  Woning
 Soort bouw:  ---
 Bouwjaar:  ---
 Soort dak:  Eternit
 Woonlagen:  1
 Zwembad:  Nee
 Deepwell:  Nvt
 Objectnummer:  J129
 

Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag:

Hypotheekrente vanaf 4,8%
100% financiering mogelijk!

Voor meer informatie...

        

klik op de foto,s om te vergroten