Untitled 1

Te Koop: Leuk Centraal Appartementencomplex

Janwe

Naf 595.000 kk

Leuk Centraal Appartementencomplex te Koop in Janwe. Janw? is een zeer centraal gelegen woonwijk, vanwaar het centrum van Willemstad binnen tien minuten bereikbaar is. De stranden van Jan Thiel, Mambo en Cabana, diverse restaurants en winkels liggen op enkele minuten rijafstand.Bebouwde oppervlakte: ca 250 m2

5 appartementen van elk ca 50 m2 inc. porch

zwembad

slaapkamer met airco.

Centrale ligging


In de geliefde wijk Janw? ligt aan een doorgaande weg deze leuke appartementen complex/resort op een ruime kavel. De appartementen zelf liggen heel rustig en heb je geen last van de doorgaande weg.
Janw? licht op 10 minuten van het centrum van Willemstad. Ongeveer 85 tot 90 procent van alle inwoners op Cura?ao woont in deze stad die tevens de hoofdstad van het land is. Willemstad is de stad in Curacao om te shoppen, musea te bezoeken, te genieten van de lokale keuken en het bezoeken van bezienswaardigheden zoals kleurrijke Handelskade en de pontjesbrug.


De supermarkt is op loopafstand.
Het appartementen complex is bestemd voor de vakantie verhuur. Maar ook voor eventuele lange termijn verhuur is het een optie. De bezetting is goed door de super centrale ligging. Het zijn eenvoudige maar nette appartementen. Het resort is geheel ommuurd. Via een elektrische poort kom je binnen met een oprijlaan met palmbomen. Er zijn genoeg parkeerplaatsen en het zwembad geeft een heerlijke verkoeling.


Alle 5 appartementen hebben een eigen heerlijke porch. De woonkamer is ruim met een open keuken.
De slaapkamer is voorzien van airco. 4 van de appartementen hebben ook airco in de woonkamer. De badkamer is fris en netjes. Er is een inbouwkast met een kluisje.
Heeft u altijd al een eigen appartementen complex/resort willen hebben dan is dit u kans.

Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag: