Untitled 1

Te Huur: Mooie Appartementen in Sun Valley

Sun Valley

Naf 1.200 p/m

Mooie Appartementen in Sun Valley te Huur. Sun Valley is gelegen in een rustige en veilige wijk in het noordelijke gedeelte van Willemstad. Naast Sun Valley bevind zich een mooi natuur gebied vol met vogels en leguanen. Zowel het centrum van Willemstad en het vliegveld zijn gelegen op een kleine 7 km afstand. Bekende stranden zijn ongeveer 10 minuten rijden.


Woningen
Het appartementencomplex bestaat uit 5 ruime appartementen waarvan de volgende 3 momenteel beschikbaar zijn.

Kamer 91 C. Huurprijs ANG 1.350,- per maand.

Dit appartement heeft 1 slaapkamer en 1 badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, een douche en een wastafel. Daarnaast beschikt het appartement over een ruime woonkamer met open keuken. De woon-eetkamer en de slaapkamer zijn voorzien van airconditioning. Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping en is toegankelijk via de deur van de gemeenschappelijke ruimte of de comfortabele veranda.

Kamer 91 D. Huurprijs ANG 1.450,- per maand.

Dit appartement heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer. Ook dit appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken. De woon-eetkamer en beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping en is toegankelijk via de deur van de gemeenschappelijke ruimte of de gang. Vanaf het balkon heeft u uitzicht op de omgeving.

Kamer 91 E. Huurprijs ANG 1.450,- per maand.
Dit appartement heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer. Ook dit appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken. De woon-eetkamer en beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping en is toegankelijk via de deur van de gemeenschappelijke ruimte of de gang. Vanaf het balkon heeft u uitzicht op de omgeving.Verder zijn er een aantal kenmerken die betrekking hebben tot elk appartement.
De appartementen hebben een oppervlakte van ca. 73m2. Het oppervlakte van het perceel is ca. 1095 m2.

De appartementen zijn semi gemeubileerd. Elke kamer beschikt over een airco en een ventilator. De keukens zijn uitgerust met een koelkast en een gasfornuis. De appartementen zijn voorzien van flow internet, een TV en kabel-tv verbinding. Er is 110 v en 220 v aansluiting. Er is een wasruimte met aansluiting voor wasmachine en een opslagruimte. Verder beschikt het appartement over een elektrische bel op de poort voor gasten.

Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein.
De energiekosten zijn niet inbegrepen in de huurprijs.


Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag: