Menu

Verkoop-objecten
Verhuur-objecten
Verkoop Kavels
About Us
Contact
Uw woning/bedrijfspand verkopen of verhuren?
Koop en verkoopvoorwaarden.

  Contact

  +(5999) 528 1716
  WhatsApp 005999 5281716
  info@feelinghomecuracao.com
  Facebook Feeling Home Curacao
  Twitter Feeling Home Curacao

  Kamer van Koophandel: 142705

Te Koop: Prachtige Hooggelegen Villa met Zwembad in Cas Grandi

Cas Crandi

Naf 749.000 kk

Prachtige Hooggelegen Villa met Zwembad en kavel in Cas Grandi te Koop. De wijk Cas Grandi is gelegen op een heuvel aan de rand van het Spaanse water wat een frisse wind met zich mee brengt. In de omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van mini malls, winkels, restaurants en benzinestations. Bekende stranden zoals de Caracasbaai en Jan Thiel Beach zijn in de nabije omgeving te vinden. Mambo boulevard is circa 15 minuten rijden. Het centrum van Willemstad in eveneens ongeveer 15 minuten rijden.

Villa De Villa is gelegen op het hoogste deel van Cas Grandi. De hoge liggen brengt naast een prachtig uitzicht een heerlijk frisse wind met zich mee. De villa heeft een U vorm waarbij alle kamers uitkomen op de overdekte porch en het zwembad. De toegangspoort is elektrisch. Deze villa is uitermate geschikt als Bed & Breakfast

De entree aan de voorzijde van de woning komt uit in de hal die in open verbinding staat met de woonkamer. De woonkamer is ruim en licht. Er is een hoog plafond en de woonkamer is door meerdere schuifdeuren verbonden met de porch en het zwembad. De woonkamer heeft een open U vormige keuken. De keuken beschikt over een granieten werkblad, dubbele spoelbak en een los fornuis met oven.
De rechterkant van de villa heeft een hoofdslaapkamer met badkamer-ensuite, een andere slaapkamer met eigen badkamer en een slaapkamer / kantoorruimte. Aan de andere kant zijn er 2 slaapkamers, een badkamer, een kantoorruimte, een wasruimte en een gastentoilet. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioners.
Verder beschikt deze villa over een vrijstaande meidenkamer met badkamer. Deze kan makkelijk uitgebreid worden tot een zelfstandig appartement. Parkeren kan met meerdere auto?s op eigen terrein.

Extra kavel Tegenover de Villa ligt een ruime kavel ter grootte van 1.180 m2. Momenteel heeft het de bestemming groenstrook waar niet op gebouwd mag worden. Maar met de koop van deze villa koopt u ook dit kavel met wellicht ontwikkelingskansen in de toekomst.

Vraagprijs verlaagd naar naar een Vaste Prijs van ANG 825.000,- K.K.

Object Informatie

 Vraagprijs:  749.000
 Wijk:  Cas Crandi
 Kamers:  6
 Slaapkamers:  5
 Badkamers:  3
 Perceeloppervlakte:  2610 m2
 Woonoppervlakte:  200 m2
 Status:  Beschikbaar
 Aanvaarding:  In Overleg
 Soort object:  Woning
 Soort bouw:  ---
 Bouwjaar:  ---
 Soort dak:  Pannen
 Woonlagen:  1
 Zwembad:  Ja
 Deepwell:  Ja
 Objectnummer:  J084
 

Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag:

Hypotheekrente vanaf 4,8%
100% financiering mogelijk!

Voor meer informatie...

        

klik op de foto,s om te vergroten