Te Koop: Grote Villa in Sorsaka

Sorsaka

Naf 550.000 kk

Vrijstaande villa in Sorsaka te koop. Sorsaka is zeer centraal gelegen tussen Jan Thiel en Willemstad het is toegankelijk zonder gebruik te maken van de Caracasbaaiweg. Het is een zeer rustige wijk. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en horeca. De supermarkt is nog geen 5 minuten rijden. Mambo Boulevard met de bekende beachclubs is circa 10 minuten rijden. Jan Thiel Beach en de Caracasbaai zijn circa 10 minuten rijden. Willemstad is circa 5 minuten rijden.


Woning


De woning is ruim opgezet met 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woning is omheind met betonnen hekwerk, waardoor u via een automatische poort naar binnen komt. Vervolgens komt u bij een ruime voortuin met daarbij een carport. De overdekte entree is aan de voorzijde en geeft toegang tot de woonkamer. De woonkamer is ruim opgezet en heeft een hoog plafond. Het is een open woonkamer die overloopt in een open keuken.


De keuken is ingericht met een pantry en wasmachineaansluiting, tevens heeft het een dubbele spoelbak, bar en een fornuis met een oven op gas.


Via de woonkamer komt u in een hal waar de slaapkamers te vinden zijn. De masterbedroom beschikt over een inverter airconditioning, met een walkin closet en een ensuite badkamer met daarin een toilet en dubbele wasbak. De tweede slaapkamer beschikt over een airconditioning met een invouwkast en tralies rondom, daarnaast is er ook nog een derde slaapkamer.


De woning beschikt eveneens over een grote sideporch met een ruime tuin.


Summary:


Price: Naf 550.000, Sleepingrooms: 3, Bathrooms: 2, Plot Area: 1532 m2, Living Area: nvt m2,
Floors: 1, Roof: Tiles, Swimmingpool: Commonly, Deepwell: No, Objectnumber: #J039


Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag: